image3.jpeg

KEW

Before

A new office had been installed at the rear of the garden which needed a practical pathway for daily use.  The young family also needed a trampoline incorporated but hidden and the parents had nowhere to sit and entertain in the sunshine.


After

A robust Dutch clay brick path led the way to the new office. The garden was split into various zones, featuring a large lawn for the children to play.  A trampoline was set in at ground level to be less visible from the house. Finally, a cosy seating area with an oak pergola creating height and privacy. The lighting offered the opportunity to entertain into the evening.

Before and After

The garden before

During the build

During the build

Sureset resin bound gravel

The garden finished

The lighting in the garden

The garden two years on

Bold blocks of planting in the sureset resin two years on

The garden two years on

The garden two years on

The garden two years on

Recommended Alcapulco furniture

Recommended Alcapulco furniture

The garden two years on