Fulham after.jpg

FULHAM

Before

The newly renovated townhouse had a North-facing postage stamp garden which backed onto the side of a two story building. The builders had been using the garden as a dumping ground. After completion, it was to be rented out immediately and therefore needed to be low maintenance. 


After

A hard wearing limestone suitable for shadier spots was chosen to reflect as much light in the space as possible. The fences were cladded in Cedar wood batons to add symmetry and soften the space. The plants chosen were all low maintenance and shade tolerant and intended to slowly cover the back wall. 

 

Before and After

The garden was used by builders as a dumping ground

press to zoom

The paving being installed

press to zoom

Cedar baton fencing being installed

press to zoom

Cedar baton fencing with Hunza lighting

press to zoom

The finished garden

press to zoom

Fulham planting six months on

press to zoom