After%201_edited.jpg

WIMBLEDON

Before

The house had been newly renovated but the garden needed attention.  Fencing had blown over and the paving was very tired.  The lawn was barely visible and suffered dreadfully from poor drainage. The mud prevented access to the shed at the rear of the garden and it was not suitable for the couple and their young children.


After

Old fences were repaired and painted in a light shade giving the illusion of more space. Raised beds were built to address the drainage issue and prevent damage from stray footballs. An asymmetrical pathway led to a small outdoor dining area in front of the freshly painted shed.  Finally, the lawn was re-turfed and plants added for year-round colour and texture.

Before and After

The garden before

The garden before

The garden before

The garden nearly completed

Farrow & Ball colours on the shed

The garden finished