Wandsworth Garden finished.jpg

WANDSWORTH

Before

The client had recently renovated their interiors and now looked to the garden. The house was modern and therefore the garden needed to be sleek, practical and provide more privacy from neighbours. 

After

A light stone in modern porcelain was chosen with lift the space and match the kitchen tiles. Cedar horizontal batons were used as fencing in different widths to create a modern look as well as provide privacy whilst seated. A new Magnolia gives height in the small space and early colour to complement the bulbs in the Spring.   

 

Before and After

Wandsworth Garden finished from kitchen

press to zoom

Wandsworth Garden finished - cedar baton fencing with different width batons

press to zoom

View from kitchen

press to zoom

Garden before

press to zoom

The view looking back to the house

press to zoom

The view to the existing office

press to zoom