top of page
image3.jpeg

PETERSFIELD

Before

A tired looking lawn with a newly installed garden office at the rear of the garden.

The clients wanted a path to the garden office used on a daily basis through the year. They also wanted to keep the existing patio,  have somewhere for a trampoline and have a small seating area.

After

A path was created directly to the garden office which divided up the space nicely. The trampoline was positioned out of site from the house and in the ground, and a pergola was created to provide greater privacy from neighbours.

After Photos

The garden two years on

press to zoom

Recommended Acapulco furniture

press to zoom

Recommended Alcapulco furniture

press to zoom

The garden two years on

press to zoom

The garden two years on

press to zoom

The garden two years on

press to zoom

Bold blocks of planting in the sureset resin two years on

press to zoom

The lighting in the garden

press to zoom

The garden two years on

press to zoom
bottom of page